Donaldi habitet kur Beniada ja beson këtë sekret

Donaldi dhe Beniada kanë krijuar miqësi shumë të mirë në “Big Brother VIP Albania“.

Të dy shpeshherë shihen duke bashkëbiseduar me njëri tjetrin për gjëra nga jeta private.


Mbrëmë, Benada dhe Donaldi kanë folur më shumë rreth Beniadës dhe të shkuarës së saj.

Danaldi u shfaq shumë kurioz ,dhe vazhdimisht i bënte pyetje dhe Beniada përgjigjej.

Ajo ka treguar për ish partnerët e saj dhe arsyen pse kanë përfunduar lidhjet e saj.

Më pas, Donaldi u shfaq kurioz të dinte nëse Bienada ka njohur ndonjëherë ndonjë djalë shqiptarë dhe ajo tha se nuk ka njohur, pastaj Donladi mbeti disi i habitur./Kosovarja/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *