Robert Berisha është aktivizuar si këngëtar dhe nuk po ndalet, pasi edhe po pëlqehet nga publiku.

Tashmë ai mbanë edhe një emision televiziv me të ftuar të ndryshëm, ku gjithashtu tregon edhe shumë barcoleta.


Robertin ndër vite e kemi parë edhe në shumë intervista, ku tregohet mjaftë I sinqertë dhe flet pa dorëza.

Ka treguar se ka pasur kriza në lidhje, kriza financiare, por edhe se ka qenë edhe i arrestuar. Kosovarja/.