Elgit Doda tregon kuptimin e karafilave të Romeos për Donaldit

Ditë më parë, Romeo i ka bërë surprizë Donaldit duke i hedhur karafila me helikopter në shtëpinë e Big Brother VIP.

Ai ka hedhur karafila mbi oborrin e shtëpisë së BBV-së, nga qielli me helikopter.


Elgit Doda, i ftuar në emisionin ‘Goca dhe gra’, ka shpalosur shumë gjëra.

Ai sqaroi se çfarë nënkuptonin karafilat që Romeo i hodhi për Donaldin.

“Sepse karafila i hodhën El Chapos”, tha Elgiti.

Madje ai sqaroi se hedhja e karafilave nuk ka të bëjë me asnjë lloj date./Lajmi/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *