“Ti ç’pate ca ditë që rrije vetëm?” Arbri pyet Donaldin

Dy opinionistët zyrtarë të Big Brother VIP, Arbëri dhe Balina mbrëmë kanë darkuar bashkë me banorët, e disa pyetje drejt banorëve, opinionistët i bënë.

Në mesin e pyetjeve, ishte Arbëri ai i cili i drejtoi pyetje Donaldit.


Opinionisti pyeti Donaldin se pse qëndroi vetëm disa ditë, Donaldi po i sqaronte se ishte diçka që nuk mund ta tejkalonte.

Ndërkoh Arbëri i tha se ata nuk ishin armiq mes vete prandaj edhe nuk ishte nevoja që të qëndronte.

Donaldi dhe Einxhel kanë pasur debate të ashpra bashkë, dhe Donaldi ka pasur ditë që ka qëndruar i distancuar nga banorët e tjerë./Lajmi/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *