Zbulohet mashtrimi i madh që bëri Antonela pas daljes nga Big Brother

“Lajmi se Antonela Berisha do të jetë pjesë e spektaklit të madh italian, Sanremo 2022, është një mashtrim”.

Kështu është shprehur, Kryetari i Këshillit të Medias, Koloreto Cukali, i cili përmes Top Albania Radios, ka thënë se nuk ekziston aspak një lajm i tillë, sipas tij, ka qenë vetëm një media italine që e ka postuar dhe më pas lajmi është fshirë.


Ai ka shtuar se, si një person që e ndjek vazhdimisht Sanremon, ka kërkuar për pjesëmarrjen e Antonela Berishës dhe nuk i ka rezultuar asgjë e tillë.

Sipas tij ekzistonte vetëm një sccreenshot, nga një portal italian, por që sot nuk është.

“Unë atë portalin nuk e gjej më. Ka portale që paguan, kjo puna e Sanremos është thjesht në kokën e zonjushës, Antonela Berisha, Sanremo është një qytezë, që edha ai që shet byreqe, thotë jam në Sanremo.

Mirëpo, pjesëmarrja në qytet nuk të bën pjesë të një spektakli”, u shpreh ai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *