Iliri për Monikën: Nuk e meriton finalen

Monika dhe Iliri përkundër momenteve të bukura që i kanë kaluar së bashku, dyshja e “Big Brother VIP” nuk po gjejnë një gjuhë të përbashkët, spektakli i sotëm nisi me diskutimin për debatet mes Ilirit dhe Monikës të ndodhura gjatë javës.

Pas një klipi që u transmetua kur banorët po bisedonin me tone edhe të larta, Iliri iu drejtua Monikës: “Po luan bllofin, dhe kam të drejtë ta them këtë gjë për ty, ndërsa ti për mua jo”.


Kësaj deklarate iu përgjigj Monika e cila tha: “Është në pritje që të Iliri të kuptojë gabimin e fjalëve të tij” ndërkohë, shtoi se Monika i duhet finales, mirëpo nuk beson se e meriton atë.

“Do t’i rezistoj deri në fund qëndrimit tim, me djemtë jam ndjerë mirë sepse më kanë ndenjur afër në situatë shumë të vështirë, unë sot nuk dua të bëj debat por githashtu dua të them se unë nuk di të tradhëtoj”, tha Monika./Lajmi.net/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *