“Nuk jemi të njëjtë”, Donaldi rrëfen dallimet me Romeon

Iliri dhe Donaldi po i kalojnë ditët e fundit brenda shtëpisë duke diskutuar biseda të ndryshme.

Iliri e pyeti Donaldin rreth Romeos dhe ngjajshmëritë apo dallimet mes tyre.


Donaldi i tregoi se janë dy tipe të ndryshme dhe kanë shumë dallime mes vete, sipas Donaldit vëllau i tij binjak është më serioz, më i përkushtuar dhe ka shumë kontakte me njerëz.

Ai gjithashtu tha se e ka problem të rrijë me njerëzit që nuk i ka në qef, ndërsa sipas tij Romeo e ka të kundërtën dhe se nuk e ka problem atë gjë./Lajmi.net/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *