“Shën Valentinin”, Einxhel do të donte ta kalonte me Dagz-in

Në “Ditën e të Dashuruarve”, shumë çifte kanë shpëmbyer dedikime me njëri tjetrin, e në shtëpinë e Big Brother VIP, kanë mbetur vetëm katër banorë, Einxhel është ajo e cila teksa ka biseduar me Donaldin ka shprehur dëshirën rreth kësaj dite.

Ajo u shpreh se do të donte që “Shën Valentinin” ta kalonte me Dgaz-in, në shtëpi ku do përgadiste një darkë.


Ndërkohë Donaldi e ‘ng.acmonte’ se kjo nuk ishte arsyeja për festë por që do të donte të ishte në një shtëpi me të.

Kujtojmë se Donaldi dhe Einxhel kanë pasur debatet më të forta në shtëpinë e Big Brother VIP, por që mbi të gjitha i kanë lënë anash dhe ditët e fundit aty po i kalojnë në paqe./Lajmi.net/

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *