U bë nënë për herë të parë/ Genta Ismajli zbulon emrat e fëmijëve…

Gjatë muajit janar të këtij viti, Genta Ismajli dhe partneri i saj, biznesmeni turk, Huseyin Usta u bënë prindër për herë të parë.

Këngëtarja dhe partneri i saj, mirëpritën binjakët, një vajzë dhe një djalë. Tashmë pothuajse pas një muaji, këngëtarja ka zbuluar emrat e tyre, që quhen Ivy Blue dhe Icon.

Madje, ata i kanë hapur edhe llogari personale në Instagram. Në një postim në lnstagramin e saj, këngëtarja ka paralajmëruar edhe fotografi të tjera të tyre së shpejti.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *