Kriset marrëdhënia, pas komenteve me dashuri të Monikës, fytyra e Arjolës tregon gjithçka

Të martën në mbrëmje u transmetua Big Brother Vip Fan Club.

Ish-banorët ndanë komentet e tyre për lojën dhe për ngjarjet që kanë ndodhur në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.


Monika Lubonja komentoi gjithashtu, ajo u shpreh se brenda shtëpisë kishte gjetur një motër.

“Të dua shumë,” – iu drejtua ajo Arjolës.

Çfarë ra në sy ishte reagimi i aktores, një mimikë e palëvizur dhe një buzëqeshje “sa për të thënë”.

Mbase bëhet fjalë për një krisje të miqësisë mes dy vajzave, deri tani nuk ka pasur asnjë reagim nga asnjëra palë, Monika i shprehu dashurinë, ndërsa Arjola thjesht qëndroi në heshtje.

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *