“Do të mërzitesh nëse nuk e fiton?”, kjo është përgjigjja e Donaldit

Donaldi dhe Einxhel kanë qëndruar afër me diskutime javën e fundit të edicionit të Big Brother VIP.

Ata kanë diskutuar sërish duke lënë anash debatet e ashpra që kishin bashkë.


Einxhel ishte ajo e cila e pyeti Donaldin rreth çmimit të madh.

Ajo e pyeti atë nëse do të mërzitej nëse nuk do ta fitonte këtë çmim për të cilin ka luftuar shumë.

Donaldi u shpreh jo edhe aq i qartë, por që u shpreh që nëse nuk do ta fitonte nuk do të ishte edhe aq dëshiruse.

Nesër është finalja e madhe ku nga katër banorët finalist njëri do ta marrë çmimin e madh./Lajmi/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *