Finalistët e BBV-së urojnë Pavarësinë e Kosovës, mungon Einxhel

Kosova feston 14-vjetorin e Pavërësisë.Kosova ka marrë urime të ndryshme qysh në orët e para të mëngjesit.

Një urim i veçnatë nuk mungoi edhe nga finalistët e “Big Brother Vip”, Donaldi, Iliri dhe Beniada.


Në këtë urim nga ta mungoi Einxhel./Blic/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *