Ka krijuar lidhje me dy vajza të famshme/ Ja këshilla që jep Donaldi për të gjithë…

Mbrëmjen e kaluar, Donaldi, Einxheli dhe Beniada po flisnin për lidhjet e dashurisë me persona të famshëm.Donaldi tha se lidhja funksonon më shumë kur një nga personat në çift nuk është i njohur, ndonëse dy romancat e tij të fundit janë me vajza të famshme.

Nga ana tjetër, Einxheli tha se është ngarkesë e madhe që të mbajë jashtë syrit të publikut personin që dashuron dhe të mos flasë askund për të.

Donald: Kur janë të dy personat e njohur është më shumë problem. Unë mendoj se funksionon më shumë një lidhje kur një nga personat në çift është i njohur dhe tjetrin se di askush.


Einxhel: Prap është peshë e rëndë për personin që është i famshëm që të mbajë loë profile personin tjetër dhe të mos e manifestojë kurrë në sy të njerëzve se sa i lumtur dhe i dashuruar është me personin e vet.

Donald: E rëndësishme është ta kuptojë ai sa e dashuruar është kjo apo ky. Einxhel: Por mua më jep ngarkesë të madhe.

Donald: Nëse vajza është e njohur dhe ai jo, e rëndësishme është që ai ta kuptojë që kjo e do. Einxhel: Por është vështirë që të jemi këtu në tavolinë dhe unë nuk them dot asgjë për njeriun që dua.

Beniada: Nuk ke pse të flasësh. Donald: Kur ti nuk do ta bësh publike, kjo nuk ndikon te lumturia. Einxhel: Dhe unë kam të drejtë ta bërtas që jam e dashuruar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *