Zarf i bardhë, lidhur me festën e Pavarësisë së Kosovës

Sot është festa e Pavarësisë së Kosovës.

Mbreme banoreve u mberriti nje zarf i abrdhe lidhur me kete feste.


Ata do të duhet të listojnë ide mbi aktivitetet që duan të kryejnë dhe mënyrën si duan ta festojnë.

Mbasi të lexojnë idetë ata do ti dorëzojnë te dhoma e rrëfimit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *