“A do jetë njësoj shoqëria e tyre”, Donaldi flet për Semin

Donaldi ka folur për raportet e tij me Semin, meqë është afruar finalja dhe banorët e dinë se do t’i takojnë jashtë shumë persona tjerë përveç familjarëve, kjo ka nxitur që Einxhel ta pyesë Donaldin për shoqen e tij të mirë Semin.

Afirmiteti tij me Trixën kishte ndikuar në ftohjen e raporteve të tij me Semin, i pyetur nga Einxhel se a do jetë shoqëria e tij me Semin njësoj, Donaldi tha se nuk e beson këtë.


Einxhel: Mendoj se me Semin nuk do jesh njëlloj siç ke qenë brenda, nuk besoj se ajo është një marrëdhënie që mund të rifitohet

Donaldi: Jo, jo, as unë nuk e besoj, prapë unë e respektoj si vajzë, është vajzë fantastike, e kam thënë gjithmonë, edhe pasi ka ndodhur ngjarja e madhe e shekullit, eshtë një vajzë shumë e mirë!/Lajmi.net/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *