Çfarë do të bëjnë Donaldi dhe Beatrixa me 10 mijë eurot e fituara?

Nata e mbrëmshme ka shënuar fundin e një shou të gjatë televiziv, fundin e edicionit të parë të “Big Brother Albania VIP”.

Ky program televiziv ka arritur të bëjë për vete një audiencë të gjërë dhe të ndezë shumë diskutime.


Siç tashmë dihet, fituesi i 100 mijë eurove është vallëtari Ilir Shaqiri, të cilit ju dhurua çeku sapo arriti në studio, shkruan “Kosovarja”.

E, Donald Veshaj, që është rdhe fitues moral pasi e tëheqi me vonëse çekun me 10 mijë euro, i tha Beatrixes “Mbaje se do ta bëjmë kuzhinën”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *