Pasi fitoi Big Brother Iliri tregon vendimin që ka marrë/ Do jetojë në Shqipëri…

Balerini i njohur Ilir Shaqiri ka marrë surprizën e radhës. Këtë herë ka qenë gruaja e tij italiane e cila i ka folur në gjuhën shqipe duke thënë se do të jetë gjithmonë me të, kudo që ai të shkojë.

Iliri shpjegoi se Emanuela gjithmonë ka pasur dëshirë për të folur shqip, por ai bënte shaka me dialektin e saj e për këtë arsye ajo ka refuzuar të mësoj më tej.

Iliri u përlot nga kjo surprizë. Ai tha se e di çfarë gruaje ka dhe e di se ajo do e ndiqte kudo që ai do të donte. Ndërsa bëri të ditur se ka vendosur që tani e tutje do të qëndrojë në Tiranë dhe jo në Itali.


“Do të rikthehem në vendin më të bukur të botës, në Tiranë. Sigurisht e mendoj rikthimin. Emili do të ketë shokun e saj, do të ketë karrierën e saj dhe

sigurisht unë dhe Emanuela do të kthehemi në Tiranë. Kështu që gjëja dhe surpriza më e bukur e fjalimit të saj ishte ajo që shqiptonte, që është shqipja”, tha Iliri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *