Rastësi apo… E ëma e Donaldit vjen në finale e veshur si Bora Zemani…

Donaldi sonte është takuar me nënën e tij në natën finale. Krahas momenteve emocionuese një detaj mori më shumë vëmendje.

E ky detaj ishte fustani i nënës së Donaldit i cili ngjason me fustanin e moderatores, Bora Zemani e cila e kishte të veshur në takimin me Donaldin para disa muajve.

Shiko fotografitë dhe shiko ngjashmërinë e veshjevse, nuk dihet nëse kjo gjë ishte e qëllimshme apo thjesht nje rastësi.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *