Bora dhe Donaldi mund të rikthehen? Ky është veprimi që po bëjnë dyshja së fundi

Trekëndëshi Bora-Donald-Beatrix solli një lëmsh në publik duke marë vëmendje të tre protagonistët.

Bora Zemani e “fshiu” nga jeta e saj në fillim të vitit çiftin Donald-Beatrix duke i hequr nga Instagrami.

Së fundi, është vënë re se ish – qifti, Donald dhe Bora ndjekin një faqe të fansave të tyre në Instagram me emrin, “donaldbora”.

Dyshja si duket janë të lidhur ende me fansat e tyre por se çfarë ndodh në chatin e tyre të përbashkët me faqen nuk dihet, a mund të kemi një rikthim të dyshes, mbetet të shihet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.