Finalja e “BBV”, ja pse Edi Rama nuk ishte pjesë e saj

Gjatë ditëve të fundit afër finales flitej se çmimin e madh do t’i dorëzoj Edi Rama, fituesit.

Në shumë portale flitej se çmimin e madh, Edi Rama do t’ia japë Donaldit me helikopter në Vlorë.

Por që një gjë e tillë nuk ndodhi dhe fituesi ishte balerini Ilir Shaqiri.

Derisa të gjithë e prisnin Edin të ishte pjesë e programit, ai ka qenë në Mynih të Gjermanisë, në konferencën e sigurisë, ku pas Gjermanisë ka udhëtuar për në Amerikë, ku zhvilloi një sërë takimesh./Blic/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.