Gazetarja kosovare që duket identik si Kida

Thuhet se të gjithë njerëzit e kanë sozinë e tyre diku në botë, e  këngëtarja Orhidea Latifi-Kida, sozinë e saj e ka fare pranë, në Prishtinë.

Sozia e Kides është gazetarja dhe prezantuesja kosovare, Gentiana Morina, e cila për disa vite kishte emisionet e saj në “Radio Dukagjini”.


Nuk dihet nëse ylli i muzikës dhe krijuesja e shumë hiteve, Kida dhe gazetarja Genta Morina janë parë apo jo ndonjëherë “live”.

Me gjasë për të dyja do të jetë një eksperiencë si kur e sheh vetën në pasqyrë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *