Nuk keni parë burrë që mund të qajë si Donald Veshaj

Donald Veshaj ishte shumë pranë fitores në “Big Brother Albania VIP”, por kjo ëndërr e tij edhe e një publiku të tërë qe e pëlqej, nuk u realizua.

Veshaj, i ka dhënë shumë këtij formati televiziv dhe shpesh e ka emocionuar publikun.


Aktori i ri ka treguar se është karakter i fortë, por edhe i ndjeshëm njëkohësisht, shkruan “Kosovarja”.

Shumë shpesh ai ka qarë me lot, sidomos gjatë surprizave që i janë bërë nga produksioni.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *