Pas pushimeve në Shqipëri, kështu po duket Afrona në Zvicër

Pas disa muajsh larg njëri- tjetrit Afrona dhe Blero u bashkuan për pushime.

Çfti i njohur ndryshe nga vitet tjera këtë vit zgedhën bregdetin shqiptar për pushime si shumë artistë tjerë.


Por menjëherë pas pushimeve, Afronës iu desht të kthehej në Zvicër aty ku jeton e vepron profesionin e saj si modele.

Bukuroshja kosovare nuk ka hezituar të ndajë ca imazhe nga Zvicra e bukur.

Kështu thjesht e mirë po duket edhe atje në përditshmëri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *