Donaldi mbrëmë i veshur identik si Edi Rama apo Enver Hoxha?

Aktori Veshaj mori vëmendje me stilin e veshjes.

Data 18 shkurt do të mbahet përherë mend nga gjithë ata që ishin shikues besnik të formatit Big Brother Vip.


Mes Donaldit dhe Ilirit ishte ky i fundit i cili mori çmimin e madh prej 100 mijë eurosh.

Ndërkohë, mbrëmë Donaldi ka tërhequr vëmendje e të gjithëve me veshjen e tij.

Ai kishte veshur një kostum gri dhe shumë të gjerë, kjo u komentua shumë në rrjetet seocial, madje edhe u bë meme duke u krahasuar me figura të ndryshme që në të shkuarën kanë veshur të njëjtin kostum.

Por veshja e djeshme ka krijuar opinionie të përziera eshtë aluduar se Donaldi u inspirua nga Edi Rama ose Enver Hoxha.

Ja edhe fotot./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *