Këngëtari i njohur i kërkon divorcin bashkëshortes live në emision

Sfida e sotme mund ta çonte në një keqkuptim të madh këngëtarin e famshëm Devis Xherahu me bashkëshorten e tij.

Sfida ishte të merrte në telefon bashkëshorten në telefon dhe t’i kërkonte divorcin.


Devisi e merr bashkëshorten në telefon dhe i kërkon divorcin duke folur me seriozitetin më të madh.


Ai u shpreh se e njihte mirë gruan e jetës dhe se ajo do e kuptonte që po bënte shaka.

Loja në telefon vazhdoi deri në momentin kur ndërhynë lojtarët e tjerë në studio e cila e ktheu totalisht situatën në shaka.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *