Sa shumë i ka hije plisi në kokë Vesa Lumës

Vesa Luma mbetët një emër që në çdo kohë kalon në lajm, ajo me stilin unik që ka, gjithmonë duket bukur dhe komentohet për çdo veprim.

Në imazhin e fundit që ka publikuar, këngëtarja shihet me plis në kokë dhe sa shumë i ka hije.


Me buzëqeshjen e ëmbël ajo ka publikuar fotografinë më të mirë, duke pranuar komente të shumta nga ndjekësit e saj.

Për më shumë, binduni me pamjen në vijim./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *