Pamje rrenqethëse/ Ushtari ukrainas u jep lamtumirën prindërve: Mami, babi, ju dua!

Herët në mëngjes nisi lu fta pasi Rusia pushtoi Ukrainën. S ulmi i Rusisë ka nisur dhe rak etat janë lëshuar në kryeqytetin Kiev dhe qytetet e tjera të vendit. Trupat ushtarake ruse janë parë në bregun jugor të Ukrainës duke kaluar kufirin.

 

E teksa lu fta vijon dhe janë raportuar edhe vik timat e para nga luf ta e përgj akshme. Në rrjetet sociale po qarkullon një video, ku ushtari ukrainas u jep lamtumirën prindërve, me frikën se mund të humb jetën në këtë bet ejën dhe s’do ketë mundësinë ti shohë më k
urrë.

I veshur me uniformë, më shikim të hidhëruar ushtari u jep lamtumirën prindërve, teksa dëgjohet duke thënë “mami, babai, ju dua shumë”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.