Violeta Kajtazi dobësohet dhe ndryshon stil, aq sa nuk njihet

Këngëtarja pejane, Violeta Kajtazi, është skenë prej një jete, gjithmonë duke i qendruar besnike muzikës së mirëfilltë.

Këngëtarja e ka ruajtur identitetin artistik, duke mos e lëshuar vetën në trende të momentit, shpesh të kritikuara, shkruan “Kosovarja”.


Por, stili dhe paraqitja e jashtme e këngëtares ka pësuar ndryshime.

Violeta Kajtazi po duket më moderne, me sti të kohës dhe siç mund ta shihni ajo ka rënë në peshë. /Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *