Bora Zemani e shkatërron barkun në këtë mënyrë

Vitet e fundit, Bora Zemani është shndërruar në një nga fytyrat më të njohura të ekrani për shkak të “Përputhen”.

Ky shou televiziv i dha shumë prezantueses shqiptare, e cila u aktualizua jashtë mase edhe për shkak të jetës së tij private.


Bora, komentohet shumë për pamjen e jashtme, të cilen edhe e retushon shumë.

Bora Zemani i përpunon shumë forografitë dhe në këtë foto e ka përpunuar dhe prishur pjesën e barkut të saj. /Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *