Konkurrentja e re e “Për’puthen”- nëna e një vajze

Natën e mbremshme në “Për’puthen PRIME” pati një hyrje të re që iu bashkua panelit të vajzave të programit të dashurisë.

Konkurrentja e re quhet Çiljeta Kormuzi dhe është ‘influencer’ e ‘make up artist’.


Mirëpo, ajo që ka bërë më shumë përshtypje është fakti se konkurrentja është nëna e një vajze.

Thuhet se Çiljeta duket se njihet me një nga konkurrentët më të përfolur, Mevlanin, duket se ata janë takuar edhe më parë, pasi qarkullojnë fotot e tyre në rrjete sociale.

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *