Nga lufta tek vdekja e diktatorit, 6 parashikimet e frikshme të Nostradamus për vitin 2022

Michel de Nostradame ka parashikuar disa nga ngjarjet më të errëta të historisë si Lufta e Dytë Botërore, Revolucionin Francez, Zjarrin e Madh të Britanisë, ngritjen e Hitlerit dhe krijimin e bombës atomike.

Në librin e tij të parashikimeve ka referenca për 6 ndryshime të frikshme që pritet të ndodhin gjatë 2022-it.


1. Emigracioni do të rritet për shkak të luftës

Nostradamus parashikon se në vitin 2022, uria në botë do të rritet për shkak të shumëfishimit të konflikteve të armatosura. Si rezultat, do të ketë lëvizje të mëdha të popullsisë.

2. Nostradamus parashikon një luftë klimatike

Profeti i famshëm thotë se një luftë klimatike do të nisë gjatë vitit 2022. Një konflikt i tillë mund të ndodhë për shkak të mungesës së burimeve në një vend, i cili më pas do të sulmojë një vend fqinj për të siguruar mjete jetese.

3. Rënia e Bashkimit Evropian

Sipas Nostradamus, Brexit është vetëm fillimi dhe i gjithë Bashkimi Evropian është i destinuar të shkatërrohet në vitin 2022.

4. Parisi në rrethim

Një nga profecitë e Nostradamusit ka të bëjë drejtpërdrejt me Parisin, i cili do të jetë nën rrethim ushtarak. Për çfarë arsyesh mund të rrethohet kryeqyteti? Nuk e dimë.

5. Vdekja e Kim-Jong Un

Nostradamus parashikon vdekjen e udhëheqësit të Koresë së Veriut. Dikatori i Koresë së Veriut do të jetë viktimë e një aksidenti të papritur. Megjithatë, pasardhësi i tij tashmë është e siguruar, pasi një anëtar i familjes së tij do të jetë në krye të vendit.

6. Një tërmet i madh në Japoni

Nostradamusit parashikon një tërmet shumë të madh në Japoni gjatë 2022-it.
Tërmeti do të ndodhte në mes të ditës. Një kohë e cila mund të minimizojë humbjet njerëzore, por gjithsesi do të shkaktuar dëme të mëdha materiale.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *