Monthly Archive: March 2022

0

Ju kujtohet “Kasandra”, kështu duket ajo tani

Ajo ishte njëra nga personazhet më të dashura dikur. Coraima Torres, apo siç njihet në vendin tonë me emrin e serialit “Kasandra”, edhe sot është një super femër. Edhe pse kanë kaluar shumë vite...

0

A e shihni djalin e pestë në foto?

Shumica e njerëzve pëlqejnë të sprovohen në punën e detektivit, kështu që ata shqyrtojnë dhe vëzhgojnë me kujdes secilën pjesë të ilustrimit të bashkëngjitur Për disa, kjo është vetëm një test përqendrimi, ose ata...