Mevlani fiksohet pas mamasë beqare në Përputhen/ Ja cfarë i ka shkruar…

Në puntatën e ditës së djeshme të “Për’Puthen” u realizua një takim katër minutash mes Çiljetës, konkurrentes më të re dhe Mevlanit, të cilët treguan se njiheshin nga jashtë.

Çiljeta u shpreh se Mevlani i ka shkruar në “TikTok”, “je fiksimi im”, teksa i kërkoi llogari për arsyen se përse nuk po e hiqte këtë fiksim duke kërkuar një takim me të. Nga ana tjetër, Çiljeta zbuloi se e kishte bllokuar Mevlanin në cdo rrjet social.

Çiljeta: Sikur më ke shkruajtur në ‘TikTok’ je fiksimi im, e para. E dyta meqenëse unë isha fiksimi jot unë mora hapin e parë që të pyeta për këtë informacionin që si funksionon ‘Për’puthen’.


Pse nuk e hoqe këtë fiksimin dhe të më njihje. Dale sepse ky është shansi ose mundësia që unë mund të njoh Çiljetën ose të dal në takim me Çiljetën. A janë fjalët e tua këto?

Mevlani: Kam thënë unë që je fiksimi im? Çiljeta: Po. Mevlani: Që t’kam thënë je fiksimi im është pak e vështirë sepse nëse unë arrij me të bërë këto komplimente një personi dije që ka mbaruar ai muhabet.

Çiljeta: Çfarë ke mbaruar? Çfarë i thua ti të mbaruar. Ti se ke nisur akoma çfarë mbarove. Mevlani: Ma ke hequr bllokun të paktën? Çiljeta: Bllokun e ke gjithmonë, derisa ti të heqësh fiksimin siç duhet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *