I ka futur poshtë tokës/ Ja ku e ka strehuar Putin familjen e tij

Pas nisjes së su lmit mbi Ukrainë, presidenti rus Vladimir Putin ka marrë masa mbrojtëse ndaj familjarëve të tij, duke i fshehur ata në një qytet nëntokësor në Siberi.

Familja e Putin po qëndron në një b un ker luksoz të teknologjisë së lartë, që ndodhet në malet Altai dhe është projektuar për mbrojtje në rast lu fte bërt hamore, raporton Daily Mail.

“Në fundjavë, familja e Presidentit Putin u evak uua në një bunker special të përgatitur në rast lu fte bër thamore. Ky bu nker ndodhet në Altai. Në fakt, nuk është një b unker, por një qytet i tërë nëntokësor, i pajisur me shkencën dhe teknologjinë më të fundit”,- tha profesori amerikan Valery Solovey.


Ndër të tjera ai paralajmëroi: “Shpresoj se kjo do të thotë diçka për ju? Pse Presidenti dërgon familjen e tij në këtë bunker?”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *