Kaq shpenzoi Ariana Fejzullahu për një veshje ditore

Ariana Fejzullahu përpos pushimeve të panumërta dhe tepër luksoze, ajo shpenzon edhe në garderobën e saj.

Veshjet e saj kapin shifra mjaftë të larta, veshja e saj e fundit kushton afro 8000 mijë euro.

Duke filluar nga qanta e saj Dior e cila kushton 4.500 euro e deri tek syzet e saj nga Gucci që kapin shifrën e 460 euro.

Në total xhaketa e Arianës, rrypi, canta dhe syzët bëjën 7.540 euro.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.