Louie pjesëtari më i ri në familjen e Leonora Jakupit

Se këngëtaret dhe artistet në përgjithësi janë mjaftë të afeksionuara me kafshët, kjo dihet.

Leonora Jakupi nuk është shquar edhe aq për dashurinë ndaj kafshëve, megjithatë qenka admiruese.


Këngëtarja sapo është bërë pronare e një maçoku, që do të bëhet pjesë e familjes.

Ky është maçoku simpatik i Leonores, të cilin e ka quajtur Louie./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *