Nuk dinin se ku po shkonin, ushtarët Rusë të këputin shpirtin me fjalët/ Kjo nuk është lüfta jonë, nuk e dinim se do sülmonin të pafajshëm, të ngrihen nëna tona

Ushtarë rusë të kapur rob nga ukrainasit thanë me lotë në sy se nuk e kishin idenë që i kishin dërguar në l uftë “të su lmonin njerëz që mbronin territorin e tyre”.

Ushtarët, të cilët flasin në videon e postuar në faqen në Facebook të shërbimeve të sigurisë ukrainase, thanë se “na çuan mish për top” dhe se “po v ra sim njerëz paqësorë”.

“Kjo nuk është l ufta jonë. Nëna e gra, mblidhni burrat. Nuk ka pse të jemi këtu”, tha një us htar i plagosur teksa filmohej me një flamur ukrainas në sfond.


Të paktën një nga ushtarët i bëri thirrje Kievit e Moskës të evakuojnë fëmijët nga zona e lu ftës, ndërsa një tjetër u shpreh se “askush nuk e do luf tën”.

Ushtarë të kapur rob thanë se ishin detyruar të sulmonin “rezidentët” në Ukrainë të cilët “thjesht po mbronin territorin e tyre”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *