“Nuk jam vajzë që ndaj çiftet” Egzona “thumbon” Trixën

Në diskutimin për raportin mes Donaldit dhe Beatrixës, u përfshi edhe Egzona.

Egzona është komentuar shumë për afrimitetin e saj me Donaldin.


Por pas daljes së Trixës, ajo kishte shprehur se ishte “shokuar” kur kishte parë që Egzona i kishte thënë Donaldit që pas daljes nga shtëpia do të pinin kafe dhe të diskutonin disa gjëra.

Pas kësaj Egzona ka komentuar rreth deklaratave të Trixës.

Sipas saj e gjithë shoqëria me Trixën ishte reale dhe nuk është vajzë që ndanë çifte, bile Arbana, reagoj pas kësaj duke e pyetur atë se nëse ajo mendon se Trixa e bën një gjë të tillë.

Egzona nuk u përgjigj edhe aq qartë ku edhe sqaroi se nuk ka pasur tendencë të afrohet me Donaldin për ta ndarë nga Trixa./Lajmi/

Shiko videon:

Lojtës Videosh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *