Familjes shqiptare ia morën jetën në Greqi/ Dalin foto dhe detajet rrënqethëse: Ja kush dyshohet se e ka bërë të keqen

Një tra gjedi e vërtetë është regjistruar në zonën e Andravidës në Ilia, ku një familje shqiptare me 4 anëtarë është gjetur e mas akruar brenda banesës.

Informacionet e para nga mediat lokale për ma sakrën, raportuan se babai vr au gruan , dy fëmijët e vegjël dhe më pas u v etë vra.


Megjithatë, burime të tjera policore thanë se k r imi po konsiderohej se u krye nga ish-bashkëshorti i gruas shqiptare, i cili v rau çiftin dhe dy fëmijët e tyre të vegjël, duke lënë të gjallë të vetëm fëmijën e tij, rreth 11 vjeç, i cili ishte fryt i martesës së tij të mëparshme me vi ktim ën.

Fqinjët raportuan se fëmija më i madh i familjes 11-vjeçar nuk ishte në shtëpi kur ndodhi v ra sja. Por ishte ai që gjeti në shtëpi vëllezërit e tij të vegjël dhe nënën e tij të gj ak os ur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *