Jo çdo kujtim me Donaldin u hoq nga Instagrami i Trixës

Betarixa dhe Donaldi janë përfolur shumë gjatë muajve të fundit, lidhja e tyre bëri bujë të madhe në media.

Por ata bën bujë edhe pas daljes së tyre nga shtëpia me ndarjen e tyre, pasi ata u ndanë, të dy kanë vendosur që të heqin të gjitha kujtimet në llogaritë e tyre të postuara nga persona që menaxhuan ato sa ishin brenda shtëpisë.


Beatrix ka hequr të gjitha kujtimet me Donaldin por jo edhe këngën që ia dedikoi pasi doli nga shtëpia e “Big Brother VIP”.

Edhe pse kënga është aty, ajo ka hequr disa fjalë duke lënë vetëm njoftimin për këngën e re./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *