Kishte dalë të merrte ushqim për familjen/ Vritèt nga bömbardimet vëzhguesja e OSBE-së në Ukrainë

OSBE njoftoi këtë të mërkurës se një anëtare e misionit të saj të posaçëm monitorues është v rarë gjatë bomb ardimeve në qytetin verilindor të Ukrainës, Kharkiv.

Në një deklaratë, OSBE tha se vi ktima ishte Maryna Fenina dhe se ajo kishte vd ekur teksa po merrte furnizime për familjen e saj në qytetin e shndërruar tashmë në zonë lu fte.

OSBE është organizata më e madhe rajonale e sigurisë në botë, e përbërë nga 57 vende, përfshirë Ukrainën dhe Rusinë.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *