Vucic i kthen shpinën Putinit/ Jep votën e rëndësishme kundër Rusisë…

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së miratoi rezolutën që i kërkon Rusisë të ndalë s ulmin ndaj Ukrainës.

141 shtete kanë votuar pro, 5 kundër dhe 35 abstenim. Mes shteteve që kanë votuar Pro është edhe Serbia.


Zyra e Jashtme gjermane shkruan në Tëitter: Me zë të lartë dhe të qartë, bota kërkon armëpushim të menjëhershëm nga Rusia. Miratimi dërrmues në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së ku 141 shtete votojnë pro, 5 kundër.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *