Gilit i bëhet reja si vajzë, ja si e quan

Këngëtarja Gili është bërë vjehërr për herë të parë dhe që në start po e shpreh adimirimin për të renë e saj.

Gili, këto ditë ka postuar kohë pas kohe fotografi nga martesa e të birit.


E, tani, ajo ka ndarë për herë të parë një foto pranë anëtarës më të re të familjes, të cilen e ka quajtur loçkë.

Ndryshe, Gili nuk ka vajzë dhe reja e saj me gjasë do ta plotësoj vendin e të bijes së munguar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *