Kaq shumë njerëz duan Borën dhe Dondin bashkë

Bora dhe Dondali kanë qenë tëlidhur për tri vite, lidhja e tyre mori vëmendje me hyrjen e Donaldit në “Big Brother Vip”.

Ani pse Donaldi krioi një lidhje të re brenda shtëpisë, prap se prap fansat duan që ata të dy të jenë të lidhur prap, shkruna”Kosovarja”.


Dondi para disa ditëve tha se nuk dëshiron që dhuratën nga “Big Borother” ta shfryzoj, por shprëhi dëshirë që t’i bëjë të limtur 7 cifte.

Mirëpo, ishte befasuesë së si 11 mijë komente ishin për Borën dhe Donaldin si ciftë i preferuar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *