Vjen lajmi nga Ukraina/ Një nga gjeneralët më të rëndësishëm të Rusisë ka hümbur jetën

Një gjeneral i lartë rus ka mbetur i vd ekur gjatë lu ftimeve të ashpra të Moskës në Ukrainë. Ky lajm përfaqëson një go ditje të madhe për Rusinë.

Gjeneralmajor Andrey Sukhovetsky, humbi jetën te merkuren pasi fo rcat e mbr ojtjes ukrainase zmbrapsën ofensivën ruse.

Vd ekja e tij ende nuk është konfirmuar zyrtarisht nga Ministria e Mbrojtjes e Rusisë, por u njoftua në mediat sociale nga kolegu i tij Sergey Chipilyov dhe u raportua gjerësisht nga disa media ruse dhe ukrainase.Një burim ushtarak konfirmoi se gjenerali u vra ‘nga një snajper’ nga radhet e forcave ukrainase.


Ai është deri tani figura më e lartë ruse që ka v dekur në pushtimin e Ukrainës.Mediat e huaja shkruajne se fu nerali per te do të mbahet në Rusi të shtunën.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *