A i ra pishman Blerona për dhëmbët e rinj? Ja çka na thotë ajo

oderatorja e njohur Blerona Zeqiri po vazhdon të rrëmbejë vëmendje.

Ajo kohëve të fundit po bën ndryshime të shumta në paraqitjet fizike.


Pas humbjes së kilogramëve, ajo ka ndryshuar komplet dhëmbët e saj ku vështirë mund të njihet që është vet ajo.

Në fotografitë e publikuara, me një grim të bukur dhe me një buzëqeshje të madhë me të vërtetë ajo do t’i bëj dyshues ndjekësit e saj.

Për më shumë, shikojeni edhe ju vet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *