Dalin detajet/ Putin nuk do të jetë afër me Presidentin e Ukrainës: Ja nga çfarë ka frikè…

Kremlini ka refuzuar propozimin e njc bisedimi të drejtpërdrejtë mes Presidentit rus Vladimir Putin dhe Presidentit të Ukrainës Vladimir Zelensky.

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov deklaroi se Rusia nuk heq dorë nga kërkesat e “den azifikimit” të Ukrainës, siç ishte raportuar më parë nga pala ukrainase.

Presidenti ukrainas Zelensky ka deklaruar se është i gatshëm të ulet në tryezën e bisedimeve me homologun rus Putin, i cili ka nisur luf tën kundër Ukrainës.


Zelensky tha gjithashtu se ishte i gatshëm të bisedonte me Vladimir Putin në pozita të barabarta për çdo çështje që shqetëson qeverinë ruse.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *