Kështu duket përbrenda shtëpia luksoze e Ermal Fejzullahut

Ariana ka publikuar foto nga shtëpia e tyre luksoze.

Ermal Fejzullahu së bashku me familjen e tij kanë zgjedhur të qëndojnë në shtëpi për ta mbrojtur veten dhe të tjerët nga përhapja e koronavirusit.


Ishte bashkëshortja e tij Ariana ajo e cila e ka bërë të ditur nëpërmjet publikimit të një fotografie në Instagram.

Imazhi me sa duket është realizuar në një kënd të shtëpisë së tyre e cila shihet se është mjaft luksoze.

Nëpërmjet kësaj fotografie ajo i ka sugjeruar edhe të tjerët që të rrinë në shtëpitë e tyre./Lajmi.net/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *