Zi e madhe/ Vjehrra dhe nusja gjenden pa jetë në qytetin shqiptar

Një ngjarje e rëndë ka t rond itur Devollin ditën e sotme. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Progër ku dy gra, të moshës 60 dhe 80 vjeçe janë gjetur pa shenja jete në banesën e tyre.

Vi ktimat janë nusja dhe vjehrra, Fatmira dhe Bukurie Bami. Nga eks pertiza paraprake rezulton se ato kanë shenja dh une në trup.

Ka qenë kryeplaku i fshatit Progër ai i cili ka konstatuar dy gratë e pajeta në shtëpi.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *