Blerona ka ndryshuar totalisht, duke si person tjetër

Blerona Zeqiri kohëve të fundit nuk po ndalet me ndryshime të shumta.

Ajo për ndjekësit publikon vazhdimisht momente nga përditshmëria dhe puna që bën, shkruan “Kosovarja”.


Pothuajse, në çdo kohë ajo duket ndryshe teksa tek vetja ka bërë ndërhyrje të njëpasnjëshme.

Këtë herë, me një veshje në të zeza moderatorja duket tejet në formë dhe vështirë të njihet pas humbjes së shumë kilogramëve.

Ja shikojeni se si duket.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *